برگزاری کارگاه آموزش مقدماتی نشریات دانشجویی

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۰ کد : ۹۵۲ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزش مقدماتی نشریات دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و به نقل از کارشناس مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی، کارگاه مقدماتی نشریات دانشجویی توسط مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و با همکاری انجمن علمی مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در کلاس شماره ۳ این دانشگاه برگزار شد. این کارگاه در ۴ نشست و با حضور تعدادی از دانشجویان روز چهارشنبه ۹۷/۸/۳ از ساعت ۱۵/۳۰ الی ۱۷/۳۰ با عناوین "ابزار‌شناسی" و "شناخت رسانه‌های نوین" و روز پنج‌شنبه ۹۷/۸/۴ از ساعت ۸/۳۰ الی ۱۳/۳۰ "آموزش خبرنویسی" و "یادداشت و گزارش‌نویسی" و چهارشنبه ۹۷/۸/۲۳ ساعت ۱۵/۳۰ الی ۱۷/۳۰ "اصول و قوانین نشریات دانشجویی" و پنج‌شنبه ۹۷/۸/۲۴ ساعت ۸/۳۰ الی ۱۳/۳۰ "اصول و قوانین صفحه‌آرایی و طراحی مجلات" و "حقوق و آیین‌نامه‌های نشریات دانشجویی" با حضور مهندس محمد‌امین صالحی‌نژاد مدیر سابق خبرگزاری دانشجویی ایسنا برگزار شد.

شایان ذکر است به حاضرین در کارگاه، گواهی‌نامه معتبر آموزشی اهدا خواهد شد.