دکتر جمال فیاضی: هم‌افزایی و برنامه‌ریزی هدفمند، ضرورتی برای ارتقای جایگاه دانشگاه است

۰۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۰ کد: ۷۲۱۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید: ۱۰
دکتر جمال فیاضی: هم‌افزایی و برنامه‌ریزی هدفمند، ضرورتی برای ارتقای جایگاه دانشگاه است

به گزارش روابط عمومی، با حضور دکتر جمال فیاضی، رئیس دانشگاه، و سایر اعضای شورا در بعد از ظهر روز سه‌شنبه 5 آبان ماه 1405 جلسه شورای دانشگاه در سالن جلسات مدیریت برگزار شد. در این نشست، موضوعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر جمال فیاضی در این نشست، با تأکید بر ضرورت همدلی و تعامل سازنده میان اعضای خانواده دانشگاه، اظهار داشت: پیشرفت و تعالی دانشگاه در گرو تلاش جمعی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی و اتخاذ تصمیم‌های کارشناسی مبتنی بر نیازهای واقعی دانشگاه است.

ایشان افزود: تحقق اهداف پیش‌رو مستلزم برنامه‌ریزی دقیق، اولویت‌بندی مسائل، پیگیری مستمر مصوبات و بهره‌برداری بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود با نگاهی آینده‌نگر است.

وی همچنین بر ارتقای کیفیت آموزش، توسعه فعالیت‌های پژوهشی و تقویت ارتباط دانشگاه با بخش‌های تولیدی و بر اهمیت تحقق اهداف علمی و آموزشی و تبدیل تصمیم‌ها به اقدامات عملی تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، اعضای شورای دانشگاه به بیان دیدگاه‌ها و بررسی مسائل مرتبط با حوزه‌های مختلف دانشگاه پرداختند.

آخرین ویرایش ۰۶ آبان ۱۴۰۵

نظر شما :