برگزاری نشست با عنوان مشکلات کشاورزی در ارتباط با کمبود آب، نهاده ها و وضعیت مکانیزاسیون ایران

۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳ کد : ۹۳۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، و به نقل از عارف کرکی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)، نشستی با عنوان مشکلات کشاورزی در ارتباط با کمبود آب، نهاده‌ها و وضعیت مکانیزاسیون ایران در تاریخ ۲۰/‏۰۸/‏۹۷‬ در تالار حافظ دانشگاه با حضور جناب آقای مهندس عباس پاپی‌زاده نماینده شهرستان دزفول و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برگزار گردید. در ابتدای مراسم آقای عارف کرکی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)، به حاضرین خیر مقدم گفتند. پس از آن مراسم با سخنرانی آقای مهندس پاپی‌زاده به عنوان مهمان و آقای دکتر رهنما به عنوان مجری مراسم ادامه پیدا کرد. مهندس پاپی‌زاده توضیحاتی در ارتباط با کشاورزی کشور بیان کردند و سپس پرسش و پاسخ با حضور اساتید و دانشجویان برگزار گردید. موضوعات مختلفی از قبیل مشکلات کمبود آب در کشور، مشکلات زیست محیطی سد گتوند، وضعیت تالاب‌های استان، ریزگردها، قیمت بالای نهاده‌ها و مشکلات مکانیزاسیون کشور در این مراسم مورد بررسی قرار گرفت. در نشست دانشجویان، ریاست دانشگاه و اعضای هیئت علمی حضور داشتند.