تقدیر و تشکر مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از دکتر سید عطاءاله سیادت

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۳ کد : ۹۲۴ اخبار دانشگاه

آقای سید نور محمدپور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان طی نامه‌ای از دکتر سید عطاءاله سیادت به پاس همکاری در تأسیس و حمایت از فعالیت شرکت تعاونی دانشجویی توسعه‌وران کارآفرینی برساد جنوب تقدیر و تشکر کرد.

در این نامه آمده است:

شایسته است به پاس حسن مساعی و همکاری حضرتعالی در تأسیس و حمایت از فعالیت شرکت تعاونی دانشجویی توسعه‌وران کارآفرینی برساد جنوب تقدیر و تشکر به‌عمل آید. بدون شک همکاری نهاد آموزشی و پژوهشی دانشگاه به‌عنوان خاستگاه فرهنگ و فرهنگ‌سازی، زمینه بسیار مساعدی برای ترویج و بسترسازی فرهنگی کار جمعی و مشارکتی و تعاونی به‌شمار می‌رود.

اینک که با دستان سترگ، اندیشه بلند و همت والایتان نهال و تعاونوا علی البر و التقوی را کاشته‌اید، امیدواریم تعاونی جدیدالتأسیس تحت حمایت‌های آن دانشگاه پله‌های ترقی را طی و موجبات ارتقاء و تعالی نام و نشان بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی را فراهم نماید.