پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ۱۳ آبان

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۹ کد : ۹۰۰ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ۱۳ آبان

امروز تنها کشوری که امریکا کوچک‌ترین نقشی در تصمیمات آن ندارد، جمهوری اسلامی ایران است و این، به معنای شکست امریکا است.

حضرت آیت‌الله خامنه ای

یقیناً تبیین و احیای رخدادهای عبرت‌آمیز جوامع بشری، ضرورتی عقلانی و نیازی حیاتی برای رشد و بالندگی ملت‌ها به شمار می‌رود و به‌راستی ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۷ رخدادی الهام‌بخش در تاریخ انقلاب اسلامی است.

در صحنه حوادث و رخدادهای ۱۳ آبان ماه، مصادیقی از پایداری و فداکاری ملت مجاهد و جوانان رشید و انقلابی ایران در مبارزه علیه قدرت‌های استکباری وجود دارد که هر یک، به تنهایی می‌تواند منشا تداوم حرکت انقلاب اسلامی و ظلم ستیزی و آرمان‌گرایی نسل‌های متعهد و مؤمن این سرزمین در بستر تاریخ قرار گیرد.

این روز بزرگ و تاریخ‌ساز که به‌عنوان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" نام‌گذاری شده، فرصت مناسبی برای نشان دادن حقانیت ملت ایران و همدلی و همراهی مردم با نظام مقدس جمهوری اسلامی در مقابل چشم جهانیان است.

ضمن تجدید میثاق با آرمان های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، از اساتید و دانشجویان عزیز دعوت می‌کنم تا در راهپیمایی ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی حضور به هم رسانده تا بار دیگر درخت باشکوه انقلاب اسلامی را از سرچشمه زلال معرفت و بصیرت آبیاری نمایند.

سیدعطاء اله سیادت