برگزاری دومین مراسم بزرگداشت روز حافظ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۳ کد : ۸۶۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دومین مراسم بزرگداشت شاعر بزرگ شعر فارسی، حافظ شیرازی، بیست و سوم مهرماه در تالار حافظ به همت کانون شعر و ادب مدیریت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه همراه بود، استاد داوود رضاکاظمی، استاد ادبیات و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به ایراد سخنرانی پرداخت. از دیگر برنامه‌های این بزرگداشت می‌توان به نمایش تئاتر مناظره حافظ و سعدی، مشاعره و دعوت از دانشجویان آشنا با حافظ برای اجرای شعر و تقدیر از برگزیدگان مسابقه اشاره نمود.