بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری دانشگاه (مرحله اول)

۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۸۲۶ اخبار دانشگاه
بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری دانشگاه (مرحله اول)

باسمه تعالی

به حول و قوه الهی و حمایت مدیریت محترم دانشگاه، مرحله اول پروژه فیبر نوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به بهره‌برداری رسید.

فیبر نوری در دنیای امروز به یکی از مهم‌ترین، با کیفیت‌ترین و اساسی‌ترین راه‌های ارتباط ثابت به اینترنت و شبکه‌های محلی تبدیل شده است. آموزش از راه دور، تلفن تصویری و مهم‌تر از همه اینترنت با سرعت از مهم‌ترین خدماتی هستند که در بستر فیبر نوری ارائه می‌شود.

در راستای سهولت دسترسی اساتید، دانشجویان و کارکنان به منابع علمی شبکه جهانی اینترنت، و ایجاد ارتباط با کیفیت و سرعت بالا جهت استفاده از سامانه‌های داخلی دانشگاه پروژه فیبر نوری دانشگاه پس از یک‌سال عملیات اجرایی و فنی به مرحله آزمایش فنی رسید.

در حال حاضر ساختمان مدیریت، خوابگاه‌های کوثر ۱ و ۲، رجایی و باهنر به فیبر نوری متصل شده‌اند و امید است در روزهای آتی پس از کنترل فنی و همچنین تکمیل تجهیزات لازم، سایر دانشکد‌ه ها، ادارات و خوابگاه‌های دانشجویی نیز به فیبر نوری متصل شده و با سرعت و کیفیت بهتری از شبکه داخلی و اینترنت برخوردار شوند.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه