بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پی شهادت مجاهد کبیر سید حسن نصرالله

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۳ کد : ۶۱۹۸ اخبار دانشگاه

بسم رب الشهدا

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا   احزاب 23

دنیای اسلام شخصیتی با عظمت را و جبهه مقاومت پرچمداری برجسته را و حزب الله لبنان رهبری کم نظیر را از دست داد. (مقام معظم رهبری)

بار دیگر صهیونیسم بین‌الملل این جرثومه فساد و تباهی و ترور جنایتی دیگر رقم زد و یکی دیگر از فرزندان معنوی حضرت روح الله همان که فرمود شهادت هنر مردان خداست، مجاهد کبیر سید حسن نصرالله را به شهادت رساند. صهیونیسم و حامیان بین‌المللی و مستکبران بدانند قطره قطره خون شهدای محور مقاومت و فدائیان آرمان ملت فلسطین و بیت المقدس به دریایی خروشان علیه آنها تبدیل خواهد شد. وبه یاری حضرت حق بنیان نظام سلطه جهانی و این غده سرطانی و رژیم نامشروع را ویران خواهد کرد.

همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند سید مقاومت یک شخص نبود بلکه یک راه و یک مکتب بود و این راه و مکتب ادامه خواهد یافت و ضربات جبهه مقاومت بر پیکره فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی کوبنده تر خواهد شد.

این ثلمه جبران‌ناپذیر را به محضر مولایمان حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، امت اسلامی، رزمندگان جبهه مقاومت، حزب الله لبنان، خانواده شهدای این جنایت و همه علاقمندان و ارادتمندان به این سید بزرگوار تبریک و تسلیت می‌گوییم و امید است با دعای مومنین و هماهنگی و همکاری نیروهای محور مقاومت هر چه زودتر این جرثومه فساد و تباهی و ترور از روی زمین محو شود.

" الهم عجل لولیک الفرج "