موفقیت تیم کاراته دختران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در آزمون ارتقاء کمربند کشوری

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۰:۴۲ کد : ۶۱۳۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، تیم کاراته دانشجویان دختر این دانشگاه در آزمون ارتقاء کمربند کشوری در سبک شوتوکان به موفقیت چشمگیری دست یافت. این موفقیت که تحت مربیگری استاد شحیطاوی حاصل شده است، نشان از تلاش و تعهد این دانشجویان به ورزش و رشته کاراته دارد.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان این دستاورد ارزشمند را به تمامی اعضای تیم کاراته و به ویژه مربی محترم، استاد شحیطاوی، تبریک عرض نموده و برای این عزیزان توفیق روزافزون را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد. امید است که این موفقیت‌ها در تمامی عرصه‌های علمی، ورزشی و فرهنگی ادامه داشته باشد و موجبات افتخار بیشتر برای دانشگاه را فراهم آورد.