پیام رئیس دانشگاه برای حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری

۰۷ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۶ کد : ۶۰۹۹ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه برای حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی، دکتر جمال فیاضی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، در پیامی اساتید، کارکنان و دانشجویان را برای مشارکت گسترده در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:

اساتید محترم، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی

با سلام و احترام

همان‌طور که می‌دانید، انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین رویدادهای کشورمان است که سرنوشت‌آفرین و آینده‌ساز می‌باشد. مشارکت فعال و گسترده در این فرآیند، وظیفه‌ای ملی و مدنی است که هر یک از ما به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهی و جامعه بزرگ‌تر ایران برعهده داریم.

اینک، با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات، از شما فرهیختگان و عزیزان دانشگاهی دعوت می‌کنم تا با حضور پرشور و آگاهانه خود در این انتخابات، نقش مؤثری در تعیین سرنوشت کشور عزیزمان ایفا نمایید. مشارکت شما در این انتخابات، نه تنها بیانگر تعهد و وفاداری‌تان به وطن، بلکه نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری و درک بالایتان از اهمیت مشارکت مدنی است.

امیدوارم همچون همیشه، با حضور و انتخاب آگاهانه، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را هموار و سرزنده نگاه داریم.

با سپاس و آرزوی موفقیت

جمال فیاضی