ابقا معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۱ کد : ۶۰۹ اخبار دانشگاه
ابقا معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید عطاءاله سیادت، طی ابلاغی دکتر احمد کوچک‌زاده را به مدت دو سال دیگر در سمت خود به عنوان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ابقا نمود.

در این ابلاغ آمده است:

بدینوسیله با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال دیگر به عنوان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقا می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و همکاری و هماهنگی با سایر همکاران با تأکید و اهتمام به مبانی فرهنگی و دینی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه افزایش شادابی و نشاط سیاسی بر اساس اصول اخلاقی و در راستای حفظ مصالح عمومی و منافع ملی با الهام از آموزه‌های اسلامی و راهبردهای دولت و امید در بین دانشگاهیان به‌ویژه دانشجویان و نیز تقویت تشکل‌های دانشجویی نقش شایسته‌ای ایفا نموده و در انجام مسئولیت‌های محوله موفق باشید. از خداوند منان توفیق هر‌چه بیشتر حضرتعالی را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه دانشگاهی مسئلت می‌نمایم.