ابقا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۹ کد : ۶۰۸ اخبار دانشگاه
ابقا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید عطاءاله سیادت، طی ابلاغی دکتر عباس عبدشاهی را به مدت دو سال دیگر در سمت خود به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابقا نمود.

در این ابلاغ آمده است:

بدینوسیله با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال دیگر به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقا می‌شوید. امید است با سعی و اهتمام و اتکال به خداوند متعال و با بهره‌مندی از تجربه‌های مفید اساتید و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و هم‌فکری با سایر مسئولان دانشگاهی در نظارت بر حسن اجرای امور آموزشی و توسعه تحصیلات تکمیلی و ارتقاء کیفیت آموزش در جهت اعتلای نظام آموزش عالی کشور، گام‌های مؤثری بردارید. از خداوند منان توفیق هر‌چه بیشتر حضرتعالی را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه دانشگاهی مسئلت می‌نمایم.