تشکیل مجمع عمومی شرکت تعاونی کارآفرینی دانشگاه

۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۶ کد : ۶۰۷ اخبار دانشگاه
تشکیل مجمع عمومی شرکت تعاونی کارآفرینی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز سه‌شنبه مورخ ۲۱/‏۰۱/‏۹۷‬ مجمع عمومی شرکت تعاونی با هدف مرور بر اساسنامه‌های شرکت‌های تعاونی با حضور نمایندگان اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان، نماینده دانشگاه و دانشجویان برگزار گردید. در این جلسه ابتدا پس از انجام مقدمات اولیه، دکتر پورمحمدی به عنوان نماینده دانشگاه، سخنانی در جهت اهداف تعاونی و چشم‌انداز‌های آینده این نوع شرکت بیان داشته و شروع اتفاق را خوشحال کننده و مهم اظهار داشتند. پس از سخنرانی دکتر پورمحمدی، مهندس خلفی مسئول اداره کل تعاون استان خوزستان به عنوان نماینده‌ای از اداره تعاون سخنان خود را در رابطه با اساسنامه‌های شرکت‌های تعاونی آغاز کردند. ایشان در ابتدای صحبت خود اشاره به بحث بنگاه‌های اقتصادی، تعاریفی از بحث تعاون، اهداف شرکت‌های تعاونی و انواع شرکت‌های تعاونی، ارکان هر شرکت تعاونی و... داشته و پس از صحبت‌های اولیه، اساسنامه اصلی شرکت را به شکل مروری برای دانشجویان توضیح دادند و در آخر جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان از مهندس خلفی به پایان رسید.