بیانیه مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان  در محکومیت تعرض به دانشجویان و اساتید حامی ملت مظلوم فلسطین در آمریکا

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۰۱۷ اخبار دانشگاه

انسانیت، عدم محکومیت جنایتکاران، و عدم حمایت از مظلومان حلقه مفقوده امروز در جوامع بین‌المللی است.

خیزش دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا و جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعتراض آنان به پاک‌سازی نژادی رژیم کودک‌کش اسرائیل نشانگر زنده بودن انسانیت، و روحیه حق‌جویی در دانشگاهیان جهان و وجدان بیدار آن‌ها است.

برخورد خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نشان داد شعار دموکراسی و آزادی بیان، در آمریکا و دنیای غرب، پوچ و بی محتواست.

ما دانشجویان و فعالین انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، از حرکت و جنبش بشر دوستانه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا و جهان حمایت نموده، هرگونه سرکوب خشونت‌آمیز را محکوم و خواستار آزادی دانشجویان و اساتید بازداشت شده، می‌باشیم.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان