پیام تسلیت دکتر فیاضی در پی درگذشت استاد فقید دکتر عبدالعظیم آجیلی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۳۵ کد : ۵۹۸۸ اخبار دانشگاه
پیام تسلیت دکتر فیاضی در پی درگذشت استاد فقید دکتر عبدالعظیم آجیلی

به گزارش روابط عمومی، دکتر فیاضی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پی درگذشت استاد فقید دکتر عبدالعظیم آجیلی پیام تسلیتی صادر کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:

انا لله و انا الیه راجعون

با دلی غرق در غم و اندوه خبر درگذشت استاد فقید و بازنشسته دکتر عبدالعظیم آجیلی رئیس سابق دانشگاه را دریافت کردم. این معلم عرصه دانش و پژوهش که عمر  خود را وقف تعلیم و تربیت دانشجویان و خدمت بی‌دریغ به ارتقاء علوم کشاورزی نمود، به یقین یکی از ارکان مؤثر در توسعه آموزش عالی کشورمان بود.
دکتر عبدالعظیم آجیلی نه تنها  به عنوان یک معلم دلسوز بلکه مشاوری حکیم و پدری مهربان در قلب‌های ما جاودانه است. فقدان ایشان نه تنها برای جامعه دانشگاهی بلکه برای کلیه کسانی که شرف آشنایی با او را داشته‌اند، جبران‌ناپذیر است.
در این لحظات دشوار، ضمن عرض تسلیت و همدردی خالصانه با خانواده معزز مرحوم، دانش‌آموختگان، همکاران گرانقدر و جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای آن استاد فقید رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.
رحمت و نور بی‌پایان بر روح پاکش باد و یاد و خاطره‌اش همواره در میان ما زنده خواهد ماند.

جمال فیاضی