پیام رئیس دانشگاه به مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی کار و کارگر _۱۲ اردیبهشت ماه

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت گرامی‌داشت روز جهانی کار و کارگر _۱۲ اردیبهشت ماه

کارکنان گرامی،

با سلام و احترام

۱۲ اردیبهشت ماه، هم‌زمان با روز جهانی کار و کارگر، فرصتی است که ارج نهیم به جایگاه والای کار، تلاش و بر تعهد و پایداری کارگرانی که با کوشش‌های بی‌دریغ خود، چرخ‌های توسعه و پیشرفت را به حرکت درمی‌آورند. کارگران عزیز، شما قلب تپنده هر جامعه‌ای هستید و نقش شما در پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی و عمرانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بی‌بدیل است. بی‌شک، تعالی و پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو ارزش قائل شدن به نیروی کار و کارآفرینی است. در این روز، بیان خسته نباشید به نظر ناچیز می‌آید، اما نشانگر آن است که قدردانی از شما عزیزان، وظیفه‌ای است که هر روز بر دوش همه ما سنگینی می‌کند.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی ضمن تبریک این روز، از همت و تلاش‌ بی‌وقفه شما بزرگواران تقدیر و تشکر می‌نمایم و سلامتی، شادکامی و موفقیت‌های روزافزون از خداوند متعال برایتان آرزومندم.

در پناه حق

جمال فیاضی