پیام رئیس دانشگاه به مناسبت گرامی داشت مقام شامخ معلم

اساتید محترم؛

مرشدان علم و مروّجان معرفت؛

و دارندگان چراغ هدایت در دیار خرد و دانایی؛

در آستانه‌ی سالروز شهادت متفکر وارسته، شهید دکتر مرتضی مطهری، دل‌ها متوجه ادای دِین و تکریم مقام شامخ مُعلِم و استاد می‌شود، مقامی که وجود خویش را در راه روشنی‌بخشی به اندیشه اهدا کرده است. این روز بزرگ، روز تجدید پیمانی با آرمان‌های آن عالم ربانی است، کسی که در دریای تعلیم و تعلّم، کشتی‌های فروزان خرد را به سلامت بر پهنه‌ی مواج بشریت رهنمون می‌ساخت. فرصتی است تا بار دیگر، در جایگاه و منزلت استادان و معلمان تأمل کنیم که در مسیر پرفراز و نشیب دانشجویان، همچون چراغ‌های فروزان راهنمایی بخشند. عظمت آنان را که معادن حکمت را می‌شکافند و غنچه‌های تشنه‌ی علم را به بار می‌نشانند، ستایش می‌کنیم. خدمت شما اساتید گرانمایه، عبادت است و همت شما، جهادی است در راه رشد و تعالی انسانیت. در این روز مبارک با یادی از شهید عالی‌قدر دکتر مرتضی مطهری به پاس تلاش‌ها و ایثارگری‌های استادان بر خود می‌بالیم که در میان معلمانی در خدمت علم و دانایی قرار داریم. تلاش، همت و اعتلا‌ بخشیدن به آموختگان، نشانه‌ای از پیوند دیرینه‌ی شما عزیزان با میراث درخشان دانش است. در سایه‌ی سار توجهات الهی و با احساسی عمیق از سپاس، ضمن تبریک این روز معنوی، برای شما بزرگواران و دلسوزان این عرصه، سلامتی و به‌روزی از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم که نور دانش و وجدان، همواره مسیر زندگی همگان را روشن سازد.

در پناه حق

جمال فیاضی