تجمع و اعلام همبستگی دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در حمایت از خیزش گسترده دانشجویان آمریکایی علیه رژیم صهیونیستی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۱ کد : ۵۹۲۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دانشجویان، اساتید و یاوران علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان پس از برگزاری نماز ظهر و عصر در روز یکشنبه، نهم اردیبهشت ۱۴۰۳، از مسجد دانشگاه به سمت مجموعه کلاسی قدیم حرکت کردند. در این تجمع آنها ضمن محکومیت تعرض به قیام‌های دانشگاهیان ضد صهیونیستی در آمریکا، حمایت و همبستگی خود را با این قیام‌ها اعلام داشتند.

در این مراسم، ابتدا حجت‌الاسلام و المسلمین علوی کیا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، و دکتر مسعود برادران، استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی و نیابت از اعضای هیات علمی، سخنرانی کردند.

در ادامه، بیانیه دانشجویان قرائت گردید و در انتهای مراسم جمعیت با شعارهای خود حمایت و همبستگی خود از خیزش های جهانی دانشگاهی حامی مردم مظلوم فلسطین اعلام و تعرض به دانشگاهیان در آمریکا و نیز جنایات رژیم اشغالگر قدس را محکوم کردند.