افتتاح آزمایشگاه شیمی با آغاز دهه سرآمدی آموزش

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۰ کد : ۵۹۲۷ اخبار دانشگاه
افتتاح آزمایشگاه شیمی با آغاز دهه سرآمدی آموزش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت آغاز دهه سرآمدی آموزش، مراسم افتتاح آزمایشگاه شیمی جدید دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی، جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیش از ظهر روز شنبه، 1403/02/09 به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

در این مراسم دکتر فیاضی رئیس دانشگاه، ضمن ابراز قدردانی از دست‌اندرکارانی که در تأسیس و راه‌اندازی این آزمایشگاه نقش داشتند، افتتاح این آزمایشگاه را یک گام مؤثر در بهبود زیر ساخت‌های آموزشی دانشگاه برشمرد و بر اهمیت روزافزون آموزش‌ها کاربردی در مسیر آموزش تأکید کرد.

در ادامه این مراسم افتتاح آزمایشگاه شیمی به اعضای جوان هیئت علمی که دکتر فیاضی آنان را به عنوان طلایه‌داران تعلیم و تربیت آینده کشور دانست، واگذار شد. ایشان افزود: این اقدام نمادین به منزله ابراز امید و اعتماد به  اساتید و پژوهشگران جوان است که در آینده علمی کشور نقشی کلیدی ایفا خواهند کرد.