پیام تسلیت دکتر جمال فیاضی، در پی درگذشت استاد فقید زنده‌یاد دکتر بهنیا

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۹ کد : ۵۹۱۸ اخبار دانشگاه
پیام تسلیت دکتر جمال فیاضی، در پی درگذشت استاد فقید زنده‌یاد دکتر بهنیا

با نهایت تأثر و اندوه خبر درگذشت دکتر عبدالکریم بهنیا، پدر علم قنات ایران و استاد فرزانه و برجسته دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز موجب تالم عمیق قلبی شد. ارتحال این استاد ارزشمند، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای ما و تمام کسانی است که آرمانشان ارتقای دانش و اخلاق می‌باشد. ایشان نمونه‌ای از عشق به میهن و تعهد به حفظ سرمایه‌های طبیعی بود و بی‌شک رهنمودهایی که از ایشان به یادگار مانده، چراغ راهی برای نسل‌های آتی و منبع الهامی برای پاسداری از دانش و تجربه ارزشمند اجدادی ما در زمینه منابع آب است.

از دست دادن این استاد فقید، ضایعه‌ای است که تنها با ادامه میراث وی و گسترش آموزه‌هایش قابل تسکین است. اندوه ما مشترک است و امیدواریم که روح بلند او در آرامش ابدی قرار گیرد و خانواده ایشان و جامعه علمی نیز تسلای خاطر یابند. از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و رحمت واسعه و برای بازماندگان و داغدیدگان صبری جمیل و شکیبایی از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

جمال فیاضی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان