بزرگداشت شهدا، دیدار صمیمی رئیس دانشگاه با فرزند شهید

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۵۸۶۲ اخبار دانشگاه
بزرگداشت شهدا، دیدار صمیمی رئیس دانشگاه با فرزند شهید

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت روز بزرگداشت شهدا دکتر جمال فیاضی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با مهندس علی اسماعیل‌زاده کارشناس دانشگاه در روز شنبه به تاریخ 26 اسفند ماه 1402 دیدار کرد.

دکتر فیاضی در این دیدار بیان داشت: روز بزرگداشت شهدا فرصتی است تا به مقام والای شهیدان و خانواده آنان ادای احترام نموده و یاد و خاطره ایشان را گرامی داریم. ایشان در این دیدار صمیمی تأکید کرد که برگزاری چنین ملاقات‌هایی نه تنها موجب تجدید عهد با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده‌های معظم آنان می‌شود، بلکه فرصت مغتنمی است تا تأثیرات ماندگار و سازنده ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا بر جامعه دانشگاهی و جوانان امروز تأکید گردد. در این دیدار دکتر شافعی‌نیا معاون اداری و مالی و دکتر لطفی رئیس دفتر ریاست نیز حضور داشتند.