رئیس دانشگاه در بازدیدی از آزمایشگاه مرکزی پیشنهاداتی برای ارتقاء کیفیت و کارایی آزمایشگاه ارائه داد

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۲ کد : ۵۸۱۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه، از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دیدن کرد. در این بازدید که همراه با حضور کارشناسان آزمایشگاه بود، مسائل و برنامه‌های آتی آزمایشگاه به تفصیل بررسی شد.

دکتر فیاضی با بررسی دقیق وضعیت موجود و شنیدن گزارش‌های کارشناسان، به ارزیابی عملکرد آزمایشگاه پرداخت و با اشراف کامل بر نیازهای آن، پیشنهاداتی سازنده برای ارتقاء کیفیت و کارایی آزمایشگاه ارائه داد. همچنین از بخش‌های تازه راه‌اندازی شده بازدید به عمل آورد و دستورالعمل‌های مشخصی برای بهبود و تکمیل این بخش‌ها صادر کرد.

این بازدید نشان از تعهد مدیریت دانشگاه به حمایت از تحقیق و پیشرفت علمی دارد و لزوم توجه به زیرساخت‌های تحقیقاتی به منظور فراهم کردن بستری مناسب برای پیشرفت دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه را نمایان می‌سازد.