برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۵۴۵۸ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، هم‌زمان با دیگر آحاد مردم در سرتاسر ایران اسلامی در یوم الله 13 آبان سالروز مبارزه با استکبار جهانی شعار «مرگ بر امریکا»، «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

به مناسبت 13آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز استکبار ستیزی  مراسم بزرگداشتی بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد علی ابن ابی طالب (ع) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد.

سخنران این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن گرامی داشت یوم الله 13 آبان سالروز مبارزه با استکبار جهانی بیاناتی در این رابطه ایراد نمودند.

در پایان مراسم دانشگاهیان دانشگاه ضمن سر دادن شعار «مرگ بر امریکا»، «مرگ بر اسرائیل» کشتار مردم مظلوم غزه توسط رژیم منفور صهیونیست را محکوم کردند.