جشن بزرگ نیمه شعبان و روز جوان

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۵ کد : ۴۸۰۳ اخبار دانشگاه
جشن بزرگ نیمه شعبان و روز جوان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی مراسم جشن نیمه شعبان و ولادت حضرت علی اکبر (روز جوان) روز شنبه به تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ در محل آمفی تئاتر حافظ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد.

این مراسم که با استقبال پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان همراه بود با قرائت قرآن، پخش سرود ملی و دعای فرج امام زمان (عج) آغاز شد.

در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای علوی‌کیا مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به تبیین اهمیت روز جوان و لزوم بهره‌گیری کامل از ظرفیت جوانی پرداختند.

در ادامه علیرضا منصوری به مدیحه‌سرایی در وصف اهل بیت علیهم‌السلام پرداختند.

از دیگر برنامه‌های جالب این مراسم اجرای استندآپ کمدی توسط محمد غدیرزاده، پخش‌ کلیپ‌های مولودی و برگزاری مسابقات هیجان انگیز بود.

پایان بخش این مراسم برپایی ایستگاه صلواتی و نورافشانی بود.