چهارمین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با اساتید"

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۵۹۶ اخبار دانشگاه
چهارمین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با اساتید"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ادامه‌ی سلسله شب‌نشینیهای صمیمانه‌ی اساتید با دانشجویان، چهارمین برنامه‌ی شب‌نشینی در خوابگاه‌های دخترانه‌ی شهید رجایی و شهید باهنر با موضوع "چطور خلاق بشیم" با حضور جناب آقای دکتر مرادی سبزکوهی عضو هیأت علمی گروه مهندسی آب و مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و جناب آقای دکتر نگارش عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی و سرپرست کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری برگزار شد. در این نشست صمیمانه، جناب آقای دکتر مرادی مسائل کارآفرینی، شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌‌های تعاونی را تشریح و دانشجویان را برای شروع کار و اقدامات بعدی لازم راهنمایی نمودند. در ادامه آقای دکتر نگارش در خصوص مراحل تبدیل ایده به محصول و حمایت‌های دانشگاه در این راستا توضیحاتی ارائه نمودند. سپس هر دو استاد به بیان خاطراتی از زمان تحصیل و دانشجویی خود پرداختند.  طی این برنامه شب‌نشینی و گفتگوی صمیمانه که حدود سه ساعت طول کشید نظرات مختلف بین اساتید و دانشجویان رد و بدل شد.