نشست صمیمانه‌ی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با دانشجویان ساکن در مجموعه‌ی خوابگاهی شهیدان رجایی و باهنر

۲۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۴۵۷۷ اخبار دانشگاه

نشست صمیمانه معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، مدیر امور دانشجویی و کارشناس واحد تغذیه با دانشجویان ساکن در مجموعه‌ی خوابگاهی شهیدان رجایی و باهنر با هدف بررسی و پیگیری مشکلات صنفی دانشجویان ساکن در این مجموعه‌ی خوابگاهی در روز یک‌شنبه مورخ 1401/09/20 ساعت 20:30 برگزار شد. در این نشست دانشجویان پیرامون مشکلات صنفی و برخی نواقص موجود در امکانات رفاهی و تأسیسات خوابگاه‌ها و مسائل تغذیه‌ای نظرات و انتقادات خود را بیان نمودند. در بخشی از این دیدار دانشجویان شرکت‌کننده از پیگیری‌ها و زحمات کارکنان مجموعه‌ی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه نیز قدردانی نمودند.