مراسم بزرگداشت روز دانشجو به همت انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه برگزار شد

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۵ کد : ۴۵۳۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، به همت انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به مناسب روز دانشجو، مراسمی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، اساتید و دانشجویان در روز سه‌شنبه مورخ ۱۵ آذر ۱۴۰1 در سالن آمفی‌تئاتر شهید مفتح دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر مسعود برادران به بیان مباحث انگیزشی برای دانشجویان و خاطرات خود از دوران دانشجویی پرداختند. در ادامه کلیپی در مورد روز دانشجو پخش گردید. پس از آن دانشجویان سؤالات خود را پیرامون مسائل روز، روز دانشجو و آیندهی شغلی از دکتر برادران پرسیدند و ایشان نیز به کلیه سؤالات پاسخ دادند .

پس از آن سرپرست دانشگاه جناب آقای دکتر فیاضی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای جنبش دانشجویی، این روز تاریخی و نماد استکبار ستیزی را به تمامی دانشجویان کشور به‌خصوص دانشجویان گرامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و فرهیختگان جامعه‌ی علمی کشور تبریک گفتند.

در انتهای مراسم اعضای انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) با اهداء گل به دانشجویان حاضر در برنامه، روز دانشجو را تبریک گفتند.