دومین روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با برگزاری مسابقه‌های جذاب دانشجویی

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۱ کد : ۴۵۲۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط‌عمومی، دومین روز از هفته پژوهش‌ و فناوری در دانشگاه با مشارکت فعال دانشجویان در مسابقه‌های دانشجویی و شرکت در سمینارهای علمی برگزار شد.

در این روز دکتر مردانی از گروه اقتصاد، دکتر ساری و دکتر روشنفکر از گروه علوم دام، دکتر خدایی از گروه تولید و ژنتیک گیاهی، دکتر برادران از گروه‌ ترویج و آموزش کشاورزی، دکتر‌ زرگران از گروه تولید و ژنتیک گیاهی، دکتر محمدی مدیرعامل شرکت نگین فام و دکتر طالبی مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان به ارائه سمینارهای خود پرداختند.

سمینارهای روز دوم با موضوعات گفتمان و هم‌افزایی میان دانشگاه و صنعت دامپروری، ارائه بازار کار دامپروری، انقراض زمین، موفقیت و خلاقیت و معرفی گیاه پربازده نیل بود، که از ساعت ۹ تا ۱۶:۳۰‌ در دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی ارائه شدند.

مسابقات جذاب علمی نیز بخش دیگری از برنامه‌های دومین روز این نمایشگاه بودند که با موضوعاتی چون حدس بذر، حدس ادویه و .... برگزار شدند.

در ادامه تصاویری از دومین روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان را مشاهده می‌نماییدَ