افتتاح نمایشگاه "دستاوردهای پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان" در هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۱

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۴ کد : ۴۴۷۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در روز ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱ با حضور اعضای هیئت علمی، کارکنان و حضور پر شور دانشجویان دانشگاه راس ساعت ۱۰ در محل دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی افتتاح شد.

‌ این نمایشگاه که با حضور گروه معارف، انجمن خیریه دانشجویی حس هفتم، شرکت شیر پگاه و شرکت زرین اکسیر آوان به عنوان غرفه‌های مهمان و حضور فعال انجمن‌های علمی دانشجویی برپا شده، ماکت دقیق قنات، ماکت کوادکوپتر دوگانه سمپاش و فیلمبردار، اپلیکیشن کنترل از راه دور لوازم خانگی با فناوری جدید،‌ سیستم پایش انرژی در دانشگاه و ... از جدیدترین دستاوردهای دانشجویی بودند که در روز اول نمایشگاه از آن‌ها رونمایی شد.

سمینارهای علمی و کارگاه‌های آموزشی نیز بخش دیگری از برنامه‌های این نمایشگاه است، که سمینارهای "محصولات تراریخته" با حضور دکتر عالمی سعید از گروه تولید و ژنتیک گیاهی، "تاب‌آوری اقتصادی در بخش کشاورزی" با حضور دکتر انسان از گروه اقتصاد کشاورزی و "سبک زندگی خداباور" با حضور دکتر ترتیفی از دانشگاه چمران، در روز نخست این جشنواره برگزار شد.