سومین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با استاد"

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۴۲۲ اخبار دانشگاه
سومین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با استاد"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین جلسهی شب‌نشینی از سلسله شبنشینیهای صمیمانهی دانشجویان با استاد در سالن تلویزیون خوابگاه شهید احمدی با عنوان چگونه خلاق باشیم با حضور جناب آقای دکتر مرادی سبزکوهی عضو هیأت علمی گروه مهندسی آب و مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه‌ی دانشگاه و جناب آقای دکتر نگارش عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی و مدیر کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری به همراهی جناب حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جناب آقای دکتر محمدزاده معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و جناب آقای دکتر فرهادی مدیر سابق برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. در این نشست صمیمانه آقای دکتر مرادی سبزکوهی مسائل کارآفرینی، شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های تعاونی را تشریح و دانشجویان را برای شروع کار و اقدامات بعدی لازم راهنمایی نمودند. سپس به بیان خاطراتی از زمان تحصیل و دانشجویی خود پرداختند. در ادامه آقای دکتر نگارش در خصوص مراحل تبدیل ایده به محصول و حمایت‌های دانشگاه در این راستا توضیحاتی ارائه نمودند. در انتهای این شب‌نشینی که حدود سه ساعت به طول انجامید به سؤالات مطرح شده از طرف دانشجویان پاسخ داده شد.