دومین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با استاد"

۰۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۴۴۰۶ اخبار دانشگاه
دومین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با استاد"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین شب‌نشینی از سلسله شب‌نشینی‌های صمیمانه اساتید با دانشجویان، خوابگاه‌های دخترانه شهید رجایی و شهید باهنر میزبان جناب آقای دکتر ساری، عضو هیأت علمی گروه علوم دامی به همراه معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی آقای دکتر محمدزاده و مدیر سابق برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی آقای دکتر فرهادی بودند. در این نشست صمیمانه آقای دکتر ساری با بیان خاطراتی از زمان تحصیل و دانشجویی خود، برخی تجربه‌های زندگی دانشگاهی و مسیر حرفه‌ای خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند. در این گپ و گفتگوی صمیمانه و دورهمی شبانه که حدود سه ساعت به طول انجامید دانشجویان از دغدغه‌های کاری، علمی و حرفه‌ای خود صحبت نمودند و برخی دیدگاه‌ها در رابطه با فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو در بازار کار مورد بحث قرار گرفت.