افتتاح کافه کتاب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۲ کد : ۴۳۵۶ اخبار دانشگاه
افتتاح کافه کتاب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

به گزارش روابط عمومی، در روز سه‌شنبه به تاریخ 1401/08/24 کافه کتاب در محل کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان افتتاح شد.

در اولین روز افتتاح کافه کتاب که به همت کتابخانه‌ مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه و با حضور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان راه‌اندازی شد، دکتر مسعود برادران ضمن بیان اهداف و ماهیت کافه کتاب، سه کتاب نیز معرفی نمودند. این نشست با شور و نشاط خاصی برگزار گردید.

در حاشیه‌ی این افتتاحیه به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی عضوگیری رایگان کتابخانه‌های سراسر کشور توسط مسئولین کتابخانه‌ی شهرستان باوی انجام شد.

در پایان این مراسم، دکتر ساری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از خانم دکتر چراغی بابت ایده و پیگیری راه‌اندازی کافه کتاب، با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از دکتر برادران و کارکنان کتابخانه دانشگاه قدردانی نمودند.