نشست صمیمانه اعضای هیأت رئیسه با کارمندان دانشگاه

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۱ کد : ۴۳۲۳ اخبار دانشگاه
نشست صمیمانه اعضای هیأت رئیسه با کارمندان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز یکشنبه به تاریخ 18 آبان ماه ۱۴۰۱ نشست صمیمانه‌ی هیأت رئیسه‌ی با کارمندان محترم دانشگاه در تالار شهید مفتح برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و پخش سرود ملی آغاز و سپس حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقا علوی‌کیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارمندان، بیاناتی در جهت ارتقای نقش و اثر کارمندان در دانشگاه ایراد نمودند. در ادامه دکتر فیاضی سرپرست دانشگاه به بیان اهداف دانشگاه، نقش مهم کارمندان جهت پیشبرد این اهداف پرداختند. سپس دکتر شافعی‌نیا معاون اداری و مالی به ارائه گزارش فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه خود و برنامه‌های رفاهی در نظر گرفته شده و همچنین بیان برنامه‌های آتی پرداختند.

این نشست با پرسش و پاسخ‌های کتبی و شفاهی کارکنان از اعضای هیات رئیسه به پایان رسید.