سه‌شنبه‌های مهدوی

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۳۰۶ اخبار دانشگاه
سه‌شنبه‌های مهدوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با همکاری تشکل‌های دانشجویی سه‌شنبه‌های هر هفته، به یاد حضرت صاحب‌الامر (عج) تحت عنوان سه‌شنبه‌های مهدوی، برنامه‌های متعدد را برگزار می‌نماید. هیات محبان اهل بیت دانشگاه ساعت ۷:۳۰ تا ۸:۳۰ صبحانه را به یاد حضرت حجت (عج) در محوطه دانشگاه توزیع می‌کنند. همچنین مدیریت فرهنگی هر سه‌شنبه بعد از ظهر ساعت ۱۷ مقارن با غروب آفتاب با همکاری کانون انتظار زیارت آل یاسین را در جوار مزار شهدا  همراه با توسل به ائمه اطهار برگزار می‌نمایند و نیز به همت  کانون قرآن و عترت دانشجویی ساعت ۲۰ کلاس قرائت قرآن مجید برای بزرگداشت سه‌شنبه‌های مهدوی در مسجد  برگزار می‌گردد. این معاونت پشتیبانی و حمایت خود را  از سایر دانشجویان و فعالین فرهنگی در اجرای برنامه‌های فرهنگی در همه عرصه‌ها و زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی اجتماعی و دینی و هنری اعلام می‌دارد و مجموعه مدیریت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی علاوه بر سه‌شنبه‌های مهدوی در سایر ایام هفته منتظر و پذیرای ایده‌های خلاقانه و برنامه‌های نو دانشجویان علاقمند هستند و ضمن حمایت و پشتیبانی، نقش تسهیل‌گری خود را برای اجرای این دست برنامه‌ها جهت تقویت غنی اوقات فراغت دانشجویان ایفا می‌کند.