مبادله تفاهم‌نامه همکاری علمی– تحقیقاتی بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۵ کد : ۴۲۳۸ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی و تحقیقاتی فیمابین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی در محل سالن جلسات مدیریت دانشگاه مبادله گردید. در این جلسه که با حضور دکتر ساری معاون پژوهشی و فناوری و دکتر شافعینیا معاون مالی و اداری، دکتر مرادی سبز کوهی مدیر ارتباط با جامعه و صنعت تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه، مهندس سعدیان‌زاده مدیر عامل و برخی از مدیران و مشاوران حوزه تحقیق و توسعه شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی برگزار گردید. در این جلسه ضمن بیان ظرفیت‌های علمی و تخصصی مشترکِ طرفین، نیازمندی‌های تحقیقاتی و آموزشی کشت و صنعت شهید بهشتی در حوزه‌های مختلف زراعت و باغبانی، آب و خاک، دامپروری و ... مطرح گردید. در پایان دو طرف ابراز امیداوری نمودند که این تفاهم‌نامه در راستای سیاست استفاده بهینه از امکانات، استعداد‌ و توانایی‌های تحقیقاتی و علمی و و بستر مناسبی و ظرفیت جدیدی جهت توسعه زمینه‌های نوآوری، کارآفرینی، گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات ایجاد نماید.