پیام تبریک آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۳ کد : ۴۰۴۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر فیاضی سرپرست محترم دانشگاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفتند.

در متن این پیام آمده است:

به نام خدا

(الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ)

عید غدیر، عید کمال دین، تجلی ولایت، رکن حیات معنوی انسان و خط مشی برای مسلمانان تا آخرین روز دنیا است که عصاره آن در جمله « مَنْ کُنْتُ مَوْلاه فهذا عَلیٌ مَوْلاه» تجلی می یابد. به راستی که واقعه غدیرخم عظمت اسلام را معنا داد و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید. واقعه­ ای که ابتدایش مدینه، میانه­ اش کربلا و انتهایش به ظهور می انجامد؛ چرا که غدیر تداوم رسالت حضرت محمد (ص) در ولایت امام علی (ع) است. اینجانب فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت و این عید بزرگ که بهانه‌ ای است برای تجدید میثاق با ولایت را به تمامی مسلمانان جهان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.