دیدار سرپرست دانشگاه با مسئولین شهرستان باوی

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۲۷ کد : ۴۰۳۷ اخبار دانشگاه
دیدار سرپرست دانشگاه با مسئولین شهرستان باوی

دیدار با امام جمعه محترم شهر ملاثانی

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با حجت‌الاسلام والمسلمین آلبوشوکه امام جمعه محترم شهر ملاثانی دیدار نمودند.
 این دیدار که در فضایی صمیمی در دفتر امام جمعه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین آلبوشوکه با تبریک و ابراز خرسندی از انتصاب دکتر فیاضی به سمت سرپرستی دانشگاه، ضمن صحبت و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف، آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدیدشان را از خداوند متعال مسئلت نمودند.
دکتر فیاضی نیز لزوم تعامل بیشتر و بهتر دانشگاه و منطقه جهت بهره‌مندی منطقه از دانشگاه را ضروری دانستند.

دیدار با مدیر، معاونین و کارشناسان آموزش و پرورش شهرستان باوی

مدیر، معاونین و کارشناسان آموزش و پرورش شهرستان باوی در دیدار صمیمی با دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه، ضمن تبریک انتصاب ایشان، خواستار تعاملات بیش از پیش دانشگاه و آموزش و پرورش شدند.

دیدار با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باوی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باوی جناب آقای سلامات با حضور در دفتر کار آقای دکتر فیاضی انتصاب ایشان را تبریک گفتند.