پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز معلم

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۴:۴۹ کد : ۳۸۷۴ اخبار دانشگاه
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز معلم

جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با صدور پیامی فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها است. این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ی تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار ستایش و قدردانی هستند. در ایامی که کشور عزیزمان با مشکلات عدیده‌ی ناشی از تحریم‌های ظالمانه و تبعات ناشی از حضور ویروس منحوس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، اساتید و معلمان با کمترین توقع، نقشی بی‌بدیل را ایفا می‌نمایند. در آستانه‌ی سالروز شهادت مرد علم و دین، استاد شهید مطهری که به حق، روز معلم نامیده شده است، قرار داریم. این‌جانب این روز را به تمامی معلمان کشورم، پویندگان راستین وادی علم و معرفت، به‌ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، صمیمانه تبریک عرض نموده و سعادت و بهروزی یکایک آنان را از پروردگار عالم خواهانم.

عباس عبدشاهی

رئیس دانشگاه