دیدار فرمانده نیروی انتظامی شهرستان باوی با آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۳۵۰ اخبار دانشگاه
دیدار فرمانده نیروی انتظامی شهرستان باوی با آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار که در روز سه شنبه مورخ 18 آذرماه در حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید، دکتر عبدشاهی رئیس دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از فرمانده نیروی انتظامی به جهت حضور در دانشگاه، بیان داشتند ما در سطح شهرستان باوی شاهد حضور فعال و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم.

دکتر عبدشاهی با بیان اینکه دانشگاه ها باعث توسعه و پیشرفت جامعه می شوند، اظهار کرد، دانشگاه این آمادگی را دارد که با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان، همکاری های لازم را با نیروی انتظامی داشته باشد. در ادامه این دیدار دکتر عبدشاهی ابراز امیدواری کردند این دیدارها جهت تسریع انجام امور و مسائل دانشگاه تداوم داشته باشد.