پیام آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر ماه روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۳۳۳ اخبار دانشگاه
پیام آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر ماه روز دانشجو

آقای دکتر عباس عبد­­شاهی رئیس محترم دانشگاه در پیامی 16 آذر و روز دانشجو را به جامعه ی دانشگاهی علی الخصوص دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تبریک گفتند.

متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجو نماد بیداری و دانشگاه مظهر تحولات بوده و محدود نمودن دانشگاه منجر به عدم پویایی نسل جوان خواهد شد.

دانشجو تنها جستجوگر دانش نبوده، بلکه با حضور چشمگیر خود در تمامی عرصه ­ها،  موجبات تغییرات مثبت درجامعه را فراهم خواهد نمود. 16 آذرماه یاد آور حضور دانشجویان در تعیین سرنوشت کشور و اوج ایستادگی دانشگاه در مقابل استبداد و هرگونه دخالت خارجی است. اینجانب ضمن تبریک روز دانشجو به تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، یاد و خاطره­ ی سه تن از دانشجویان دانشکده­ ی فنی دانشگاه تهران را که در این روز شربت شهادت نوشیدند را گرامی می دارم.