انتصاب مدیر مسئول انتشارات دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۳۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی ابلاغی از سوی دکتر سید عطاء‌اله سیادت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، دکتر مسعود برادران به عنوان مدیر مسئول انتشارات دانشگاه، به مدت سه سال منصوب شدند.

در این ابلاغ‌ آمده است:

ضروری است در چارچوب مقررات و سیاست های کلی دانشگاه، مسئولیت هماهنگی و برنامه‌ریزی کلان امور محتوایی و ساختاری سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه که به جنابعالی محول می شود را به نحو عالی مدیریت نموده و از این طریق نسبت به جذب، تشویق و ترغیب استادان، محققان و کارشناسان برای تألیف، تدوین، ترجمه مقاله‌ها، جزوه‌ها و کتاب‌ها در راستای تعیین خطوط اصلی فعالیت‌های انتشاراتی اقدام نمایید. امید است در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین است با اتکال به خداوند متعال و با صداقت‌کاری و قانون‌مندی، در انجام امور محوله و خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران موفق باشید.