کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی

۰۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۶۴۰ اخبار دانشگاه

کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی روز چهارشنبه مورخ 98/8/29 به همت مرکز بهداشت در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان  برگزار گردید.

این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی دانشجویان، درخصوص قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و نکات لازم در زمینه پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی به مناسبت روز جهانی یادواره قربانیان حوادث ترافیکی با همکاری مرکز بهداشت شهرستان باوی، پلیس راهور شهرستان باوی و اعضای کانون همیاران بهداشت و انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)  برگزار گردید. در این دوره جناب آقای سیروس‌زاد ضمن تأکید بر اهمیت رعایت نکات ایمنی و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، پس از ارائه مقدمه‌ای در خصوص آمار تصادفات و مرگ و میر جاده‌ای در ایران و جهان، آموزش‌های لازم را ارائه نمودند. در پایان به قید قرعه به تعدادی از دانشجویان شرکت کننده در کارگاه مذکور تعدادی کلاه کاسکت از طرف مرکز بهداشت شهرستان باوی هدیه داده شد.