برگزاری اولین کارگاه آموزشی اعضای کانون همیاران بهداشت

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۵ کد : ۱۲۰۰ اخبار دانشگاه
برگزاری اولین کارگاه آموزشی اعضای کانون همیاران بهداشت

این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی اعضای کانون همیارن بهداشت و همچنین رابطان بهداشتی دانشگاه، درخصوص نحوه تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری‌ها در محیط دانشگاهی، با همکاری مسئول محترم واحد پیشگیری از بیماری‌های مرکز بهداشت شهرستان باوی برگزار گردید، جناب آقای مهندس زارعی ضمن تأکید بر اهمیت رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی، پس از ارئه مقدمه‌ای در خصوص مشکلات بهداشتی دنیا و مهمترین مشکلات بهداشتی مطرح در ایران و منطقه، در زمینه‌ی بیماری‌های واگیر (سل، التور، هپاتیت و...)، بیماری‌های غیرواگیر (بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، فشار خون و...)، ایدز، تغذیه سالم، عدم استفاده بی‌رویه و سرخود از داروها خصوصاً آنتی‌بیوتیک‌ها (مقاومت دارویی)، آموزش‌های لازم را ارائه نمودند. در پایان ایشان اظهار داشتند که شیوع بیماری‌های نو پدید در دهه‌های اخیر و تأثیر این بیماری‌ها بر سلامت جامعه، بر لزوم آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم در خصوص راه‌های پیشگیری، کنترل و درمان آن‌ها می‌افزاید.