بازدید معاون دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم و دبیر مراکز مشاوره منطقه ۱۰ از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و افتتاح ساختمان جدید مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۸۴۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، بنابر اعلام مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان میزبان دکتر فرطوسی، معاون دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، و خانم دنیوی‌زاده، دبیر مراکز مشاوره منطقه ۱۰، بود.

این بازدید با برگزاری نشستی تخصصی آغاز شد که در آن، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیر گروه معارف اسلامی، مدیر امور دانشجویی، و رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه حضور داشتند. محور گفتگوهای این جلسه، تبادل تجربیات، بررسی پیشنهادات و چالش‌های پیش روی مراکز مشاوره بوده و راه حل‌هایی جهت بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان مورد بحث قرار گرفت.

دکتر فرطوسی در جریان این جلسه با ابراز خرسندی از توانمندی‌های مرکز مشاوره دانشگاه، بر ضرورت استفاده مناسب از این ظرفیت‌ها برای برپایی کارگاه‌ها و وبینارهای سراسری با پشتیبانی از دفتر مشاوره وزارت علوم تأکید کرد.

در ادامه، ملاقاتی صمیمی با اعضای شورای مرکزی و دانشجویان فعال در کانون همیاران سلامت روان و جسم دانشگاه به منظور گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.

پایان بخش برنامه این بازید، آیین افتتاحیه ساختمان جدید مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی با حضور معاون، فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه بود.