برگزاری تجمع حمایتی دانشگاهیان در پی عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۴ کد : ۵۳۵۶ اخبار دانشگاه
برگزاری تجمع حمایتی دانشگاهیان در پی عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی تجمع حمایتی دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پی عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی بعد از نماز ظهر و عصر روز یکشنبه به تاریخ 16 مهر 1402 در مسجد علی ابن ابی طالب (ع) دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک پیروزی غرورآفرین مقاومت فلسطین به قرائت بخشی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار اخیر با دست‌اندکاران هفته دفاع مقدس و سفرای کشورهای اسلامی پراخت. در ادامه دانشگاهیان حاضر در مراسم شعارهایی را علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی سر دادند. در پایان مراسم بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه در حمایت از عملیات طوفان الاقصی فلسطینیان علیه رژیم غاصب صهیونیستی  قرائت شد.