برگزاری جشن بزرگ میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۰۴ کد : ۵۳۳۸ اخبار دانشگاه
برگزاری جشن بزرگ میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی جشن بزرگ میلاد رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و سلاله پاکش حضرت امام جعفر صادق (ع) و بزرگداشت هفته وحدت به همت هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع)، کانون قرآن و عترت و تشکل‌های اسلامی با حضور دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده های آنان در محل آمفی تئاتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد.

در ادامه سخنران مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مطالبی را در باب جایگاه پیامبر عظیم‌الشان اسلام حضرت محمد (ص) بیان کرد. همچنین ایشان با ذکر احادیثی از ائمه معصومین جایگاه و اهمیت وحدت را تبیین کرد.

از دیگر برنامه‌های این مراسم می‌توان به مدیحه‌سرایی در باب پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت علیهم السلام، اجرای استندآپ کمدی و برگزاری مسابقه و اهدای جایزه به شرکت‌کنندگان اشاره نمود.