گزارش پایش سلامت شغلی کارکنان خدماتی دانشگاه

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۴ کد : ۳۱۰۷ اخبار دانشگاه
گزارش پایش سلامت شغلی کارکنان خدماتی دانشگاه

به گزارش مرکز بهداشت دانشگاه، در راستای مصوبات شورای Hse دانشگاه و به منظور اطمینان از وضعیت سلامت و کنترل تناسب کار با فرد و همچنین جهت پایش سلامت شغلی کارکنان خدماتی دانشگاه، معاینات طب کار توسط اکیپ سیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی در دو روز دوشنبه و سه‌شنبه 29 و ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ در محل کتابخانه دانشگاه انجام شد. برای کلیه مراجعه‌کنندگان پروند معاینه شغلی تشکیل گردید که مواردی از قبیل شرح حال (سوابق فردی و خانوادگی از نظر ابتلا به بیماری‌ها و مشاغل قبلی وی و سابقه واکسیناسیون و ... ثبت گردید و سپس معاینات فیزیکی توسط پزشک طب کار صورت گرفته و تست‌های پاراکلینیک (آزمایشات، اپتومتری‌ (بینایی سنجی)، ادیومتری (تست شنوایی)، نوارقلب و سنجش قد، وزن و..) انجام گرفت. لازم به ذکر است معاینات دوره‌ای و سالیانه پرسنل یکی از مهمترین و اساسی‌ترین برنامه‌های پیشگیری از بروز بیماری‌ها و حوادث ناشی از کار و شناسایی اولیه و زود هنگام بیماری‌های شغلی می‌باشد.