برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود ۱۴۰۲ گروه علوم و مهندسی خاک

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۴۶۴ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود ۱۴۰۲ گروه علوم و مهندسی خاک

به گزارش روابط عمومی به نقل از گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه، مراسم معارفه دانشجویان نو ورود گروه علوم و مهندسی خاک (ورودی 1402) در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار گردید. این مراسم در روز شنبه به تاریخ 13 آبان‌ماه 1402 و در محل آمفی‌تئاتر دانشکده کشاورزی با حضور رئیس دانشکده دکتر محمدرضا انصاری و اعضای هیأت علمی گروه علوم و مهندسی خاک، کارکنان و با استقبال دانشجویان برگزار شد. مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز، و در ادامه رئیس دانشکده و اعضای هیأت علمی گروه علوم و مهندسی خاک، ضمن اشاره به اهمیت نقش خاک در همه علوم مرتبط با کشاورزی، رشته تحصیلی "علوم و مهندسی خاک" را معرفی و توضیحاتی در خصوص مسائل آموزشی، بیان داشتند. در ادامه نمایندگان دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی و سایر ورودی‌ها به بیان نکاتی در خصوص تجارب دانشجویی خود در ارتباط با رشته و محل تحصیل ارائه و سپس دانشجویان نوورود کارشناسی و کارشناسی ارشد با معرفی خود به توضیح اهداف در خصوص تحصیل در این رشته دانشگاهی، پرداختند. پایان‌بخش مراسم بازدید دانشجویان نو ورود از بخش‌های مختلف برای آشنایی بیشتر با محیط دانشگاه بود.