تقدیر و تشکر از آقای دکتر محمد حسین دانشور در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۸ کد : ۳۰۸۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران که در شهریور ماه امسال (1400) در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان برگزار گردید از زحمات آقای دکتر محمد حسین دانشور تقدیر گردید. در متن این تقدیرنامه آمده است:

تاریخ همیشه وامدار زنان و مردانی است که در مقاطع مختلف تاریخ و جغرافیایی فراتر از مکان و زمان، جان را در طبق اخلاص نهاده و ثمره نیکی برای نسل‌های آینده به ارمغان گذاشته‌اند.

این لوح به سپاس قدردانی از تلاش و اثر بخشی جنابعالی در اعتلای علوم باغبانی این مرز و بوم تقدیم می‌شود. سلامتی و موفقیت روز افزونتان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماییم.