برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی، جلسهی معارفهی دانشجویان نو ورود رشتهی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه برای دانشجویان ورودی 1400 و 1401 در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در روز سهشنبه به تاریخ 1401/09/08 با حضور اعضاء محترم هیأت علمی و کارشناسان گروه در محل دانشکده برگزار گردید. در این جلسه اعضاء محترم هیأت علمی ضمن خیر مقدم به دانشجویان و ترغیب آنها به کسب علم، به معرفی رشتهی علوم و مهندسی صنایع غذایی و سر فصلهای دروس این رشته پرداخته و دستاوردهای دانشگاه، اساتید و دانشجویان را طی سالیان اخیر ارائه نمودند. آرزوی موفقیت و سربلندی و پذیرایی از دانشجویان گرامی پایان بخش این مراسم بود.